Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Ατζέντα 2010-2011 

… ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο ταξίδι στη ΓΝΩΣΗ!

 

Παιδικό Πάρτυ Καλωσορίσματος

 

Κάθε χρόνο η ΓΝΩΣΗ καλωσορίζει τους μαθητές της A Junior με το παιδικό μας party και ενώ οι μικροί μας μαθητές παίζουν και γελούν συντροφιά με κλόουν ….γλυκά και αναψυκτικά, οι γονείς ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την ύλη και την μέθοδο διδασκαλίας.  Γνώση που εξασφαλίζει την επιτυχία των παιδιών τους.

Ημέρες Γονέων

Οι ημέρες γονέων είναι μέρες συγκίνησης και υπερηφάνειας για την ΓΝΩΣΗ. Μεταξύ των γονέων συναντάμε, παλιούς μαθητές μας, γονείς οι ίδιοι τώρα,που  οδηγούν με εμπιστοσύνη τα δικά τους παιδιά στη ΓΝΩΣΗ εκεί που και οι ίδιοι έμαθαν και αγάπησαν τις ξένες γλώσσες. Όλοι οι γονείς συμμετέχουν στα σεμινάρια γονέων και ενημερώνονται αναλυτικά για την ύλη και την μεθοδολογία των μαθημάτων που τους εξασφαλίζει το μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης ΓΝΩΣΗ.

Επίσης έγινε και ενημερωτική συνάντηση γονέων σχετικά με τα διπλώματα Young Learners, KET και PET.

 

Λιλιπούτειοι μασκαράδες έτοιμοι για party!


Τραγούδια με γέλια, ατελείωτο κέφι με κλόουν και παιγνίδια έζησαν οι μαθητές μας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο κεντρικό φροντιστήριο Κωνσταντινουπόλεως 59.

Απονομές

Δεν ευχόμαστε… πραγματοποιούμε

 

Ο μεγάλος αριθμός των επιτυχόντων δικαιώνει την ομαδική και σκληρή δουλειά όλων μας. Με τιμή και περηφάνια η Διευθύντρια Σπουδών κα Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτοπούλου έκανε την απονομή πτυχίων όλων των γλωσσών και επιπέδων στους μαθητές μας. Πάντα οι επιτυχίες μας είναι πολλές. Φέτος είχαμε και τιμητική επίσκεψη του εκπροσώπου του πανεπιστημίου του Cambridge στην Ελλάδα που μας συνεχάρει για τους τόσους πολλούς επιτυχόντες μας σε όλα τα πτυχία Cambridge. Ήταν χαρά μας που είδαμε την ικανοποίηση στα μάτια μαθητών και γονέων για την υλοποίηση των στόχων τους.

 

Winner team… A CPE 2 CLASS

Οι νικητές της ΓΝΩΣΗΣ

 

Καλλιεργούμε τις κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών μας και αναπτύσσουμε την ευγενή άμιλλα μέσα από φιλικούς διαγωνισμούς. Με μεγάλο ενθουσιασμό και σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, την Μεγάλη Δευτέρα, οι μαθητές της Α’ Proficiency τάξης, έδωσαν έναν φιλικό αγώνα γνώσεων. Ο διαγωνισμός είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο αγώνας ήταν σκληρός και οι γνώσεις των μαθητών εξέπληξαν ευχάριστα όλους μας!

 

Τελικά το κύπελλο κέρδισε το A CPE 2 τμήμα με έπαθλο μία τιμητική έξοδο με τους καθηγητές τους στο Allou fun park.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά… γιατί μας απέδειξαν ότι με τη ΓΝΩΣΗ, μπορούν να κερδίσουν… σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους!

 

Show 2011

Σε ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον δόθηκαν και φέτος οι παραστάσεις λήξεις του σχολικού έτους 2010-2011. Με την εφαρμογή βιωματικής διδασκαλίας και την αποκλειστική  χρήση διαδραστικού πίνακα οι παραστάσεις ήταν πρωτοποριακές και οι μαθητές μας ενθουσιασμένοι. Συνδυάζοντας γνώση και ψυχαγωγία οι μαθητές μας μαθαίνουν, μιλούν και τραγουδούν, στη ξένη γλώσσα!

     
© Copyright ΓνώσηPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology